خبز الشوارما منزلي




المقادير:


كيلو طحين او دقيق ابيض

ملعقتين كبار خميرة

4ملعقتين كبار زيت

ملعقة سكر

2 م ك حليب بدرة ملح


الطريقه


الدقيق+الحليب بدرة+الملح+السكر+الخميره

نخلطهم كويس وبعدين نضيف المايه بالتدريج لحد متبقى عجينه 

طريه ومتماسكه نسيبها تخمر ساعه 

وبعدين نشكلها كور بعدين نفردها على رده بالنشابه وممكن نفرد 

على دقيق بس الرده احسن ومنخليهاش رفيعه ونفرد قماشه على

 صنيه ونرص العيش


وبعدين فوقها قماشه كمان وهكذا لحد م الكميه تخلص نسيبه

 يرتاح40 دقيقة

تسخني مقلاة على نار متوسطة يتم مسحها بمنديل مدهون زيت 

خفيف اول ما تسخن تحطي الخبز و تقلبيها على الوجه الثاني 

بعدها ثلاث ثواني و ترجعي تقلبيها و تخليه يتحمر بعدها من

الجهتين .

 
اهم شييييي انك تقلبيه خطوة مهمة كثيييير لينفش ثم يخرج يغطي

تحيااااتي












Share on Google Plus

About ام الاطفال

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment

0 commentaires:

Enregistrer un commentaire

Video Widget